уторак, 7. новембар 2017.

Čokoholičari imaju razloga da se raduju




Čokoholičari imaju razloga da se raduju, jer se u Beogradu organizuje prvi Festival Čokolade Najlepše želje!

Tri najslađa dana Beograđanima doneće prvi Festival Čokolade Najlepše želje, gde će se predstaviti najfinije čokoladne poslastice vrhunskih domaćih i stranih čokolaterija i poslastičara, uz bogate edukativne i zabavne programe.

Na prvom Festivalu Čokolade u Dorćol Platz-u 11, 12. i 13. novembra, ljubitelji čokolade i čokoladnih poslastica imaće priliku da degustiraju i kupuju po festivalskim cenama proizvode koje vole, ali i da pronađu neke nove ukuse zadovoljstva - iz bogate ponude proizvođača i distributera čokolada, čokoladnih proizvoda. Organizator Festivala je Dorćol Platz dok produkciju festivala radi MPG Plus agencija iz Beograda. Generalni pokrovitelj su "Najlepše želje", a medijski partneri Blic i Alma Quattro.

Tokom tri dana festivala, mnogobrojni izlagači predstaviće što više vrsta čokolada, posetioci će moći da degustiraju i poruče jela sa čokoladom, vrhunski barmeni će pripremati koktele od čokolade, spajaće se ukusi vina, kafe i viskija sa čokoladom. Prateći deo programa činiće i nekoliko radionica i predavanja o nastanku čokolade, organskom kakau, kao i upotrebi čokolade u nezi i ishrani. Za dobru zabavu pobrinuće se i bend Jove Maljokovića i Intermeco kvartet.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti na blagajni Dorćol Platza po ceni od 100 dinara za decu, 200 dinara za odrasle i 400 dinara za četvoročlanu porodicu i to na dan festivala. Radno vreme festivala je od 10 do 22h tokom subote i nedelje, odnosno od 10 do 20h u ponedeljak.


Нема коментара:

Постави коментар